Perfect Christian Louboutin Dames Schoenen Nederland – Go Sicily

Perfect Christian Louboutin Dames Schoenen Nederland

Voor de lente / zomer 2016, Christian Louboutin samengewerkt met twee London Fashion Week favorieten, het maken van aangepaste schoenen voor elke gelegenheid.

Wat begon op zaterdag met East London lieverd Holly Fulton. Geïnspireerd door de recente Britse surrealistische kunstenaar Eileen Agar, Fulton doordrenkt haar collectie met een psychedelische houding en collage-achtige assemblance. Mode louboutin dames schoenen voor verschillend vrouw. Een caleidoscopische mix van grafische prints en kristal versieringen werden begroet met trapsgewijze ruches en Fulton handtekening versieringen. De vetgedrukte Bella Tige wig diende als de perfecte folie voor de collectie samenvoeging van de optimistische persoonlijkheid van prints en silhouetten met een moderne vorm die de off kilter stijl van het werk Agar’s gevangen. Key afdrukken in de collectie waren gewikkeld rond het lichaam van de wig, terwijl de bovenkant van de Louboutin Dames Schoenen trok de collectie harmonische kleurenpalet-een lederen band van marineblauw bos groen, oranje, lavendel en wintertaling. De schoenen werden gestyled met tegengestelde prints, verdere versterking van de collaged aard van de collectie.

Een dag later in Cubit plein Kings Cross, print meester en de industrie favoriete Jonathan Saunders vertoonden een collectie die ons meenam uit Japan, India, Afrika en weer terug. Kimono stijl jassen, obi riemen en badjassen in een reeks van herwerkt textiel gecombineerd met naakt en blush toon scheidt in vaste en gestript combinaties die durfde te mixen en matchen, zonder ooit het gevoel als een duel. Silhouetten die eenvoudig leek waren allesbehalve, dankzij handtekening vertekening bezuinigingen van de Louboutin Nederland collectie, die moeiteloos gevoeld door middel van meerdere lagen looks. Designer louboutin nederland winkel voor vrouw. Voor een verzameling van deze unieke, vier nieuwe sandaal stijlen debuteerde in verschillende hiel hoogtes en gemengde materialen, met inbegrip van een rijke suède in naakt, blush en zwart, alle afgewisseld met heldere PVC om de illusie van het zijn er nauwelijks te geven.

“Als een vrouw draagt ​​een handtas, kijken we naar haar schouders. Beste Christian Louboutin Schoenen voor verkoop. Toen ze glijdt op een paar hakken, haar lopen zien we. Als ze lak geldt voor haar nagels, we bewonderen haar handen. Met zijn langzame ronde toepassing, lip make-up wordt een rijk en sensueel gebaar. of accentueren of matteren de lippen, dit kleine object heeft de mogelijkheid om het hele gezicht te transformeren. ”

Voer 38 tinten, variërend van puur en onschuldig tinten van naakt en roze druiven en crimsons, onder leiding van onze iconische Rouge in drie unieke formules Vampy. Het aanbieden van de dekking, variërend van pure volledige, waren onze Sheer Voile, Silky Satin, en Velvet Matte formules ontwikkeld om de lippen te voeden, terwijl ook het verstrekken van impactvolle kleur in een soepele en sensuele toepassing. Hoge kwaliteit Louboutin Dames Schoenen Outlet. Geïnspireerd door de oude symbolen van de kracht en schoonheid, Christian Louboutin gefabriceerd een lippenstift als geen ander-een objet d’art ontworpen om te worden gedragen niet alleen op je lippen, maar als een talisman geïnspireerd door de kunst van Art Deco en de sierlijke esthetiek van Midden-Oosten antiquiteiten.